Arkisto

Leidit salissa-turnaus 8.10.2011

Tiistai-Tiimin joukkueessa pelasivat mm. Sari Antila, Anne Pitkänen, Eeva-Liisa Ikonen, Sirkku Mennala, Susanna Pitkänen ja Mira Frisk.

Korpilahden Pyrinnön Timmi-Tiimin  järjestämä Leidit Salissa-lentopalloturnaus keräsi seitsemän innokasta joukkuetta pelaamaan lauantaina 8.10.2011.

Voiton vei Pyrinnön Tiistai-Tiimi, toiseksi tuli Jyväskylän Latu ja kolmannen sijan nappasi Vakka-Akat Toivakasta. Pyrinnöstä mukana olivat myös B-tytöt ja Timmi-Tiimi.

Lisää tunnelmakuvia turnauksesta löytyy Kuvat-osiosta

 

Loppiaisen sekapeliturnaus 2012

Korpilahden Pyrinnön perinteinen lentopallon sekapeliturnaus pelattiin loppiaisena 6.1. Turnaus keräsi 32 innokasta palloilijaa joista muodostettiin kuusi erittäin tasaväkistä joukkuetta.. Kuvassa voittajajoukkue Pokerit, jossa pelasivat Jere Järvinen, Kari Nättinen, Henna Pollari, Marko Nieminen sekä kuvasta puuttuva Olli Weijo.

Korpilahden Pyrinnölle kasvattajaseura-avustusta!

Suomen Lentopalloliitto on myöntänyt Korpilahden Pyrinnölle kasvattajaseura-avustusta neljästä junioripelaajasta yhteensä 1590 euroa.

Seuralla, jossa pelaaja on 11 vuotta täytettyään edustanut nuorten sarjoissa ennen 19:ttä ikävuottaan vähintään viitenä peräkkäisenä sarjakautena, on mahdollisuus hakea Liitolta kasvattajaseura-avustusta. Edustamiseksi tässä tapauksessa katsotaan vain oman seuran nuorten joukkueissa pelaaminen.Kasvattajaseura-avustuksen voi seura saada kustakin pelaajasta vain kerran, ensimmäisen seurasiirron yhteydessä.

Avustusta Pyrinnölle myönnettiin seuraavista pelaajista:

Henna Pollari, Eetu Saarinen, Vertti Seppälä ja Marjut Seppälä.

.

Keski-Suomen nuorten mestaruusturnaus Jyväskylässä 5.5.2012

Pyrinnön C-pojat nappasivat B-poikien sarjassa kultaa.

 

Korpilahden Pyrinnön sijoitukset mestaruusturnauksessa:

F-POJAT: 4. sija Pyrintö I, 6. sija Pyrintö II

E-TYTÖT: 2. sija Pyrintö II, 3. sija Pyrintö I

D-TYTÖT: 6. sija Pyrintö

B-TYTÖT: 2. sija Pyrintö

B-POJAT: 1. sija Pyrinnön C-pojat

 

Kauden 2011-2012 päättäjäiset helatorstaina 17.4.2012

 

 

29.12.2012 pelatun kinkun sulatus-turnauksen voittajajoukkue
Korpilahden Pyrinnön ja Jyväslentiksen yhteisjokkue eli JyväSet yhteiskuvassa. Pyrninnöstä mukana ovat Atte Saarinen, Veeti Nieminen, Daniel Heinonen ja Iida-Mari Etelä.

Pyrnitöläisiä mukana Lentismestari 2013-kisassa

 

Ensi tiistaina starttaa televisiossa uusi huikea nuorten lentopallokilpailu, jossa kuudessa jaksossa ratkaistaan Lentismestari 2013. TV2 esittää puolen tunnin jaksot tiistaisin ja uusintana lauantaisin.

Ensimmäinen Lentismestari 2013 -ohjelma tulee tiistaina 8.1. klo 16.30 ja uusintana lauantaina 12.1. klo 9.30. Muistakaa katsoa jännittävä ja hauska lentiskisa!

Kisaan mukaan pääsivät Ex KerimäkiRotaatio (East Volley ja Juniori-Ajo), JyväSet (Jyväslentis ja Korpilahden Pyrintö), KemKiss (Kempeleen Lentopallo ja Oulun Kisko), Kymi VolleyStars (Karhulan Veikot ja Valkealan Kajo), Nurmon Jymy, Pielaveden Sampo, Raision Loimu CTP, Versatile C-team (Salpis) ja Vilppulan Tähti.

Lentismestari on tarkoitettu C-junioreille (98-99-syntyneet). Joukkueet ovat sekajoukkueita ja koostumus on joko 3 tyttöä ja 4 poikaa tai 4 tyttöä ja 3 poikaa.

Joukkueet on jaettu kolmeen kolmen joukkueen lohkoon, joista jokaisesta ensimmäisen kilpailuvaiheen jälkeen etenee kaksi parasta. Toisessa kilpailuvaiheessa kuusi joukkuetta jaetaan kahteen lohkoon, joiden voittajat ja paras kakkonen etenevät finaaliin. Finaalin voittanut joukkue on Lentismestari 2013.

 

B-pojat jatkavat välieriin!

Pyrinön B-pojat selvittivät tiensä välieriin 16.3. Mikkelissä pelatussa turnauksessa. Ensimmäisen peli Mikkelin Passareita vastaan päättyi 0-2 Pyrinnölle, toisesta pelistä Puijo Volleyta vastaan tuli 2-0 tappio ja viimeisestä pelistä Laihian Lujaa vastaan Pyrintö nappasi 2-0 voiton. Välierät pelataan 31.3.

************

 

Tunnelmia Hippo-hiihdoista 9.3.2013

 

Pääsiäisen sekapeliturnaus

Perinteinen Pyrinnön järjestämä lentopallon sekapeliturnaus pelattiin maanantaina 1.4. Mukana oli 38 innokasta mämmin sulattelijaa. Tasaisten pelien ja huikeiden suoritusten jälkeen voittajaksi selvisi Tiikereiden joukkue. Joukkueessa pelasivat Vesa Saarinen, Jere Järvinen, Susanna Pitkänen, Ari Karila, Lauri Leskinen ja Minna Hiekkataipale.

B-poikien taival päättyi välieriin

Pyrinnön B-pojat kävivät 31.3. Kuopiossa ottamassa mittaa SM-sarjan välierävastustajista. Hienosti pojat pelasivatkin vaikka tappiot tulivatkin joka pelistä, mutta kokemusta tuli roppakaupalla. Taustajoukot tekivät kaikkensa poikien puolesta. He jopa saivat Puijo Wolleyn rumpuryhmän ostettu kannustamaan Pyrintöä viimeiseen peliin. Kun halvalla saatiin.. :)

Kiitos vielä Kuopion pojille!

Pyrinnön parhaaksi pelaajaksi valittiin Veeti Nieminen ja tsemppipelaajaksi Daniel Heinonen.

B-pojilla on vielä yksi turnaus jäljellä, he saivat kutsun Vilppulaan 13.4. pelattavaan turnaukseen.

 

Kauden päättäjäiset 2012-2013

 

 

 

 

 

Puulaakimestarit 2013

Moksi, Puulaakimestari A-sarjassa 2013
Moksi, Puulaakimesstari B-sarjassa 2013

Kuvasatoa pääsiäisen turnauksesta

JyväSet voittivat Lentismestaruuden

 

JyväsLentiksen ja Korpilahden Pyrinnön yhteisjoukkue on voittanut Lentismestari 2013-kilpailun.

Huikea finaali nähtiin eilen YLE TV2:n Galaxi-ohjelmassa, jossa JyväSet taisteli itselleen voiton yhden pisteen erolla.

Joukkue kokoontui eilen katsomaan yhdessä finaalilähetystä läheistensä ja yhteistyökumppaneidensa kanssa Kahvila-Ravintola Satamakapteeniin kakkukahvien merkeissä.

Joukkueessa pelasivat Melissa Honkonen, Iida-Mari Etelä, Reetta Saarinen, Sofia Heinonen, Atte Saarinen, Veeti Nieminen ja Daniel Heinonen.

Finaali on nähtävissä YLE Areenassa:

http://areena.yle.fi/tv/1790739

Katso myös JyväsLentiksen sivut:

http://www.jyvaslentis.fi/?x161591=299562

 

 

 

Juhlatunnelmaa Kahvila-Ravintola Satamakapteenissa 12.2.2013

Sofia Heinonen, Reetta Saarinen ja Iida-Mari Etelä odottelevat finaalilähetyksen alkua.
Jännitys tiivistyy. Daniel Heinonen, Veeti Nieminen ja Atte Saarinen.
Pelaajien läheiset, yhteistyökumppanit ja seurojen edustajat kokoontuivat katsomaan finaalilähetystä Kahvila-Ravintola Satamakapteeniin kakkukahvien merkeissä.
Voittaja on selvinnyt ja yleisö hurraa!
Ottelu on ratkennut! JyväSet ovat Lentismestareita 2013!
Tästä ne lehdistötilaisuudet alkavat...
JyväSet ja Lentismestari 2013-hupparit.
Voittajajoukkue ja JyväsLentiksen C-tyttöjen valmentaja Sari Vesalainen ja Pyrinnön B-poikien valmentaja Vesa Saarinen ryhmäkuvassa.
Kumpi saa pokaalin ensin palkintokaappiinsa. JyväsLentiksen puheenjohtaja Tapio Mattila ja Korpilahden Pyrinnön puheenjohtaja Jukka Pesonen ratkaisivat tämän rehdisti kivi-paperi-sakset -pelillä. Pyrintö vei voiton ja pokaalia voi ihailla yhtenäiskoulun liikuntasalin aulan vitriinissä.
Sponsori Lähi-Tapiolan edustajat olivat myös paikalla juhlassa ja palkitsemassa pelaajia.
Daniel Heinonen ja pokaali.
Pokaali
JyväsLentiksen puheenjohtaja Tapio Mattila toi juhlaan Lentopalloliiton Itä- ja Keski-Suomen aluepäällikkö Risto Kovasen tervehdyksen.

Pyrinnön B-pojat hakivat hopeiset mitalit kaulaan 5.1.2013 Jyväskylän Junnuturnauksesta. Sarja oli yhdistetty C/B-poikien sarja. Mukana olivat Vilppulan Tähti kahdella joukkueella, Karhulan Veikot ja East Volley Savonlinnasta. Vain Vilppulan Tähden ykkösjoukkue oli Pyrintöä parempi.

B-nuorten SM-sarjan pohjoislohkon,

1. poolivaihe, D-pooli Korpilahdella 12.1.2013

 

Tulokset
Korpilahden Pyrintö - Mikkelin Passarit 2-0 (25-17, 25-13)
Nurmeksen Sepot - Jeppis Wolley (Pietarsaari) 2-0 (25-14, 28-26)
Mikkelin Passarit - Nurmeksen Sepot 2-0 (25-9, 25-19)
Jeppis Wolley (Pietarsaari) - Korpilahden Pyrintö 0-2  (8-25, 5-25)
Mikkelin Passarit - Jeppis Wolley (Pietarsaari) 2-0 (25-18, 25-9)
Korpilahden Pyrintö - Nurmeksen Sepot 2-0 (25-0, 25-0)

 

Huom! Viimeisessä pelissä vastustajalta sairastui pelaaja ja heillä ei ollut vaihtopelaajaa.

 

Kuvasatoa

Koululentiskampanja tutustutti lentopallon

saloihin Korpilahdella

 

Lentopalloliiton aluepäällikkö Pertti Kulluvaara vieraili Korpilahden yhtenäiskoulussa innostamassa 1-4 -luokkalaisia lentopallon pelaamisen pariin.

Apuohjaajina toimivat opettajat, Mira Nieminen sekä paikalliset lentopallonuoret Veeti Nieminen ja Atte Saarinen. Illalla lisäoppia valmennukseen saivat valmentajat ja nuoret. 

 

 

LEIDIT SALISSA TURNAUKSEN KUVASATOA

12.10.2013

 

 

Vuoden 2013 Leidit salissa turnauksen voitti PetTep Petäjävedeltä.
Toiseksi tuli Junnut Korpilahdelta.

Junioreiden sekapeliturnaus 29.12.2013

Tänä vuonna 1. kertaa järjestettiin junioreille myös oma sekapeliturnaus. Turnaukseen osallistui parisenkymmentä A-, B- ja C-ikäistä nuorta.

Tasaisten ja jännittävien pelien jälkeen voittajaksi selviytyi joukkue jossa pelasivat Aku Seppälä, Moona Turunen, Kerttu Hietavala, Edit Myllylä ja Eetu Saarinen.

 

Kuvia junioreiden sekapeliturnauksesta 29.12.2013

Sekapeliturnaus 28.12.2013

Nelisenkymmentä pelaajaa sulatteli leppoisasti kinkkua Pyrinnön perinteisessä lentopallon sekapeliturnauksessa lauantaina 28.12.2013.

Voiton vei työnimellä Ananas pelannut joukkue. Joukkueessa pelasivat Erkko Seppälä, Tommi Liimatainen, Samuli Oranen, Atte Saarinen, Eija Lyytikkä ja Merja Ruuska.

 


 

B-pojat selvittivät tiensä välieriin!

Lauantaina 8.2.2014 Korpilahden Pyrinnön B-pojat pelasivat välieräpaikasta Rovaniemellä. Voitot pojat nappsivat Laihian Lujalta (2-0) ja Oulun Kiskolta (2-1). Tappiot tulivat NaPa:lle ja VaLePa:lle. Kaksi voittoa riitti, ja pojat matkaavat välieriin Kuopioon 22.3.2014. Täällä vastassa ovat Puijo Wolley, Ylöjärven Ryhti, Humppilan Yritys ja Vilppulan Tähti.

 


Seurayhteistyö Lentis-Mestari kilpailun tiimoilta

palkittiin Keski-Suomen Urheilujuhlassa

 

Perjantaina järjestetyssä Keski-Suomen Urheilujuhlassa palkittiin lentopallon osalta vuoden  urheilutekona JyväsLentiksen ja Korpilahden Pyrinnön seurayhteistyö Lentismestari 2013 -kilpailun tiimoilta!

Kaikki palkitut löytyvät täältä:

http://www.ksml.fi/urheilu/uutiset/jani-lakasesta-vuoden-urheilija/1761196


 

Olemme lisänneet yläpalkkiin uuden osion:

"Pallon perässä..."

Sieltä näet missä milloinkin pyrintöläiset palloilevat!

 


 

Pääsiäisturnaus 2014

Korpilahden Pyrinnön järjestämä perinteinen lentopallon sekapeliturnaus pelattiin maanantaina 21.4.2014 Korpilahti-hallissa.

Mämmiä olikin sulattelemassa 44 lentopalloilun harrastajaa.

Voiton vei tänä vuonna joukkue Mämmit, jossa pelasivat Veeti Nieminen, Sofia Heinonen, Johanna Hakalahti, Kari Nättinen, Petteri Kaura-aho, Heini Jokinen ja Iitu Etelä.

 

Moksi vei molempien sarjojen puulaakimestaruudet

B-sarja:

Moksi B - Vompatit 2-0 (25-20, 25-13)

 

A-sarja:

Moksi A - Korpi-Horkka 2-1 (20-25, 25-17, 15-9)

Pistetaulukko löytyy linkin takaa!

 

Puulaaki 2014


 

Lentopallon Itä-Suomi Cup 2014

 

Lentopallon Itä-Suomi Cup 2014 pelattiin lauantataina 10.5.2014 Joensuussa ja Kiteellä. Keski-Suomesta oli mukana kaikkiaan 5 joukkuetta (2 C-ikäsiten tyttöjen, 2 D-ikäisten tyttöjen ja yksi D-poikien joukkue).

Korpilahden Pyrintöä pelaajista edustivat Rosanna Manninen, Miro Järvinen, Neea Saarinen, Tiia Piiroinen, Jutta Lindberg, Johanna Tirkkonen, Janette Hasselberg ja Melina Riepponen. Valmentajina Jari Hiekkataipale ja Pasi Lindberg. Mukana myös Päivi Ikkala ja pari muuta taustahahmoa 

Keski-Suomen D1-tyttöjen joukkue tuli hienosti hopealle ja joukkueessa pelasi pyrinnöstä Neea Saarinen ja Jutta Lindberg.

 

Korpilahden Pyrintö päätti 2013-2014 kautensa

palkitsemistilaisuuteen 29.5.2014.

Näin hieno joukko meitä oli paikalla!

Korpilahden Pyrintö toivottaa kaikille hyvää kesää!

 

C-tytöille täyspotti Tampereelta!

 

C-tytöt vierailivat lauantaina 15.3.2014 taas Tampereella
ja toistamisiin tuli täyspotti

Koijärven kunto - KorPy     0-2 (15-25, 5-25)
Korpy - Kalevan Lentopallo  2-1 (25-13, 14-25, 15-10)
A-volley - KorPy            1-2 (25-20, 10-25, 3-15)

Tytöt pelasivat hyvin, pieniä nukahduksia lukuun ottamatta.
Mukana olivat: Tiia Piiroinen, Neea Saarinen, Helmi 
Roivainen, Jutta Lindberg, Noora Hakanen ja Liinu Koljonen.


Syksyn parin heikon turnauksen takia jouduimme hakemaan vauhtia
liian pohjalta, että viimeinen sijoitusturnaus käydään sijoista
77-82. 

Seuraava turnaus on 5.4.2014, mutta paikasta ei ole tietoa vielä. Pohjoisin joukkue Kuhmosta ja eteläisin Järvenpäästä.

C-tyttöjen turnaus 1.2.2014 Tampereella

 

Isku-Veikot - KoPy 0 - 2 (22-25, 15-25)

KoPy - KaLe 2 - 1 (24-26, 25-17,15-10)

LaKo - KoPy 0 - 2 (15-25, 7-25)

 

Kuvassa ylärivissä valmentaja Vesa Saarinen, Joonas Aarnio, Aku Seppälä, Aatu Mattila, Veeti Nieminen ja II-valmentaja Marko Nieminen. Alarivissä Jere Järvinen ja Atte Saarinen. Kuvasta puuttuvat Leo Nieminen ja Jetro Sarvikas.

 

Harjoitusajat kaudella 2013-2014:

Korpilahden yhtenäiskoulun liikuntasali tiistaisin klo 17.45 - 19.30

ja Alkio-opistolla lokakuun ajan

perjantaisin klo 17.30 - 19.30.

 

Valmentaja:  Vesa Saarinen, p. 0400 645 842

Joukkueen yhteyshenkilö: Mira Nieminen, p. 050 302 5857

 

 

B-poikien SM-turnaus Korpilahdella 12.4.2014 sijoista 17-21

 

Korpilahden Pyrintö - Vilppulan Tähti 25 - 21, 25 - 142 - 0 
Karhulan Veikot - Vammalan Lentopallo 13 - 25, 15 - 250 - 2
Korpilahden Pyrintö - Laihian Luja 25 - 15, 15 - 25, 8 - 151 - 2
Vilppulan Tähti - Vammalan Lentopallo 12 - 25, 12 - 250 - 2
Vammalan Lentopallo - Korpilahden Pyrintö 25 - 19, 25 - 182 - 0
Laihian Luja - Karhulan Veikot 25 - 20, 25 -162 - 0
Vilppulan Tähti - Karhulan Vekot 26 - 24, 17 - 25, 16 - 142 - 1
Vammalan Lentopallo - Laihian Luja 25 - 22, 25 - 202 - 0
Karhulan Veikot - Korpilahden Pyrintö 9 - 25, 18 -250 - 2
Laihian Luja - Vilppulan Tähti 25 - 17, 26 - 242 - 0

 

Kuvia 12.4.2014

B-pojat selvittivät tiensä välieriin!

Lauantaina 8.2.2014 Korpilahden Pyrinnön B-pojat pelasivat välieräpaikasta Rovaniemellä. Voitot pojat nappsivat Laihian Lujalta (2-0) ja Oulun Kiskolta (2-1). Tappiot tulivat NaPa:lle ja VaLePa:lle. Kaksi voittoa riitti, ja pojat matkaavat välieriin Kuopioon 22.3.2014. Täällä vastassa ovat Puijo Wolley, Ylöjärven Ryhti, Humppilan Yritys ja Vilppulan Tähti.

Harjoitusajat kaudella 2013-2014:

Korpilahden yhtenäiskoulun sali

maanantaisin klo 17.00-18.30 ja

perjantaisin klo 18.00-19.30.

 


Valmentajat:
Jari Hiekkataipale,  p.040 524 4594
Mona Veijalainen, p. 044 377 9177
Joukkueen yhteyshenkilö Susanna Hasselberg,  p. 040 519 9742

 

 

Lauantai-aamuna 8.2.2014 kolme autoa lähti matkahuollosta kyydissään Pyrinnön D-tyttöjen kaksi joukkuetta, Pyrintö 1: Elli Loberg, Johanna Tirkkonen, Jenna Puolakka, Jutta Lindberg, Janette Hasselberg ja valmentaja Jari Hiekkataipale ja Pyrintö 2: Sinitta Mennala, Oona Hiekkataipale, Venla Veijalainen, Eila Härmälä, Emma Saarinen, Melina Riepponen ja valmentaja Mona Veijalainen, Petäjävedelle turnaukseen.


Turnauksen tulokset:

Pyrnintö 2 - JyLe   0-2

Pyrintö 2 - Ploki 1   0-2

Pyrnintö 2 - PetPet   2-0

Pyrintö 1 - Ploki 2   2-0

Pyrintö 1 - Äänekosken Urheilijat   2-0

Pyrintö 1 - SaPu   2-0

 

Turnauksen ja auton vaihdon jälkeen kaksi autoa jatkoi matkaa tytöt kyydissä Pihtiputaalle. Jossa joukkueet majottui lomakoti Tuulensuojaan.
Sunnuntain tytöt harkkasivat tehokkaasti maakuntaleirillä.
Maakuntaleirillä Keski-Suomen alueen eri seurojen pelaajat kokoontuvat harjoittelemaan päiväksi yhdessä.
Illalla kotiin palasi väsyneitä, mutta iloisia lentopalloilijoita.
 
Tyttöjen kirjoituksia viikonlopusta:
 
Turnauksessa voitimme PetPetin, jota emme ole tänäkautena voittaneet ollenkaa! Jee!
Sinitan äiti oli leiponut meille la illaksi kakun joka oli lentopallon puolikas ja siinä luki: Korpilahden Pyrinnön D-tytöt. Me syötii koko kakku.
Eila Härmälä, Pyrintö 2
 
Plokia vastaan pelatessa meidän tavoitteena oli saada enemmän pisteitä niitä vastaan kun mitä PetPet sai eli 14 koko pelissä.
Me saatiin se kyllä tehtyä!
Eka erässä saatiin 10 pistettä ja toka erässä 9 pistettä.
Oltiin muuten hullun iloisia!
Sitten mentiin Sinitan Vitolla Pihtiputaalle leirille ja oltiin yötä sellasessa mökissä.
Oona Hiekkataipale, Pyrintö 2
 
Viikonloppu oli mukava ja naurua täynnä.
Lauantaina oli turnaus, jossa voitimme yhden pelin.
Sen jälkeen menimme Pihtiputaalle Tuulensuoja nimiseen paikkaan.
Sunnuntaina oli leiri. Leirillä oli mukavaa, kun oppi uusia asioita.
Emma Saarinen, Pyrintö 2 
 
Ajoimme pikku "bussilla" yöpymispaikkaamme. 
Aamulla lähdettii kohti salia. Opin leirillä paljon uutta.  Minulla oli kivaa!
Melina Riepponen, Pyrintö 2
 
Turnauksessa vastukset olivat helppoja. Onneksi seuraavassa turnauksessa joukkuemme on taas A poolissa.
Oli tosi kiva viikonloppu. Kiitos kaikille!
Jenna Puolakka, Pyrintö 1

Kuvassa Sinitta Mennala, Pyrintö 2. Taustalla tuomaroimassa Jutta Lindberg.
Kuvassa Jenna Puolakka ja Johanna Tirkkonen, Pyrintö 1

Kuvat: Janette Hasselberg, Pyrintö 1


D-tytöille 4. sija JyLe:n junioriturnauksesta

 

JyLe:n järjestämä junioriturnaus pelattiin Kuokkalassa 4.-5.1.2014.

D-tiikereiden sarjaan osallistui 6 joukkuetta ja Pyrinnön tytöt sijoittautuivat hienosti sijalle 4.

Tulokset löytyvät täältä:

http://www.jyvaslentis.fi/tapahtumat/turnaus2/tulokset/


 

 

Harjoitusajat kaudella 2013-2014:

 

Korpilahden yhtenäiskoulun sali  

maanantaisin klo 17.00-18.30 ja torstaisin klo 18.30-20.00.


Valmentajat: 
Susanna Hasselberg, p. 040 519 9742
Anneli Sinisalo, p. 040 745 7670
Ari Korhonen, p. 040 735 9718 ja
Oona Saarinen

 


 

Kuvia 30.1.2014 harjoituksista.

Ihanan paljon lapsia, myös uusia harrastajia ja kaikilla tuntui olevan hauskaa lentopallon parissa.

 

E- Pojat harjoittelevat 3.2.2014 lähtien pääsääntöisesti seuraavasti:


Maanantaisin klo 17.00 – 18.30:

Ykkösvuotiset E-tyttöjen kanssa (Isosali, lohko1)

Kakkosvuotiset D-tyttöjen kanssa (Isosali, lohko 2)

 

Perjantaisin:

Ykkösvuotiset, klo 17.00 – 18.15 (Isosali, lohko 2)

Kakkosvuotiset D-tyttöjen kanssa, klo 18.00 – 19.30 (Isosali, lohko 1)

 

Huomio, Turnausviikkoina Kakkosvuotiset harkkaavat perjantaisin Ykkösvuotisten kanssa.

 


Valmentajat: 
Susanna Hasselberg p. 040 519 9742
Anneli Sinisalo p. 040 745 7670
Ari Korhonen p. 040 735 9718 ja
Oona Saarinen

 

 

 

F-tytöt ja -pojat harjoittelevat yhdessä.

Harjoitusajat kaudella 2013-2014:

Yhtenäiskoulun salissa perjantaisin klo 17.00-18.30

Valmentajat:

Erika Komulainen, p. 0400 159 261 ja

Jani Puurunen, p. 040 510 1497

 

 

 

 

 

Kuvia 25.1.2014 peleistä

Kuvia 15.12.2013 peleistä

 

 

 

 

Kuvia 26.1. turnauksesta Kuhmoisista

Team Nieminen/Mattila Junior Tour-biitsikiertueen kolme osakilpailua taistelleet ja itsensä hienosti Kuopion lopputurnaukseen pelanneet Veeti Nieminen ja Aatu Mattila. Lopullinen sijoitus ensikertalaisille U18-sarjassa 7. 

Aikuisten lentopallon sekapeliturnaus 3.1.2015

 

Aikuisten lentopallon sekapeliturnaus pelattiin lauantaina 3.1.2015 Korpilahti-hallissa. Mukana oli kaikkiaan 50 innokasta harrastajaa. Päivä oli pitkä ja saattaa olla että jotkut joutuvat vähän särkylääkettä sun muita linimenttejä lihaskipuihin käyttämään :)

Joukkueita oli kaikkiaan kahdeksan jotka oli nimetty nimetty vaatimattomasti Mestaruusliigan joukkueiden mukaan. Vahvistettuna Pyrinnöllä, joka ei tänään kärkisijoille yltänyt 

Voiton vei Valepan joukkue, joka finaalissa kukisti Riennon lukemin 2-0. Valepassa pelasivat Veeti Nieminen, Tero Einonen,Eevakaisa Salmi, Kristiina Pitkänen, Elina Lindgren ja Jani Mäntynen.

Toiseksi tuli siis Riennon joukkue kokoonpanolla Ville Nilsson, Heini Jokinen, Olavi Hakanen, Melissa Honkonen, Sanna Harju ja Joni Hakanen.

Kolmannen tilan nappasi Iskun joukkue, jossa pelasivat Aatu Mattila, Emma Liukko, Johanna Korhonen, Timo Damskägg, Eija Lyytikkä, Kari Järvinen ja Jukka Rutanen.

4. Sampo
5. Tiikerit
6. Hurrikaani
7. Perpo
8. Pyrintö

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE! PÄÄSIÄISENÄ UUDESTAAN!

PDF-tiedostoTulokset.pdf (121 kB)

Nuorten lentopallon sekapeliturnaus 28.12.2014

Korpilahden Pyrintö mukana Työnuoli-hankkeessa

 

Keski-Suomessa kehitetään liikuntaseurojen toimintaa ja työllistämistä lajirajat ylittäen    

Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Keski-Suomen Liikunnan toteuttamana on käynnistynyt Työ nuoli – työtä liikuntaseuroissa – projekti, joka toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston kautta Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittamana. Projektiin on valittu mukaan seuraavat seurat: Harjun Woima, Illusion, Jaguars Spirit Athletes, JJK juniorit, Jyväskylän naisvoimistelijat, JYP juniorit, Korpilahden Pyrintö, Muuramen Yritys, Saarijärven Pullistus ja Äänekosken Huima.

Projekti kestää vuodet 2015 ja 2016.   

Työnuoli - projektin päätavoitteena on lisätä keskisuomalaisten liikuntaseurojen työnantajaosaamista sekä kiinnostusta tarjota työtä ja työpaikkoja. Samalla mukana olevat liikuntaseurat kehittävät tätä kautta toimintaansa taloudellisesti kestävämpään suuntaan. Projektissa luodaan myös innovatiivisia toimintamalleja ja sovelluksia nuorten ja ikääntyneiden työllistämiseksi liikuntaseuroissa, projektin toimintaa ja tuloksia kokoava julkaisu sekä liikuntaseurojen työllistämispalvelun tietopankki, jonka avulla tämä toiminta lisääntyy pysyvästi. Näin vahvasti lajirajat ylittävä toiminta on poikkeuksellista, minkä takia mukaan on tullut kansallisen liikuntajärjestön Valon ja lajiliittojen ihmisiä.  

Lisätietoja antavat:    

Projektipäällikkö Petri Jussila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu +35840 542 0685, petri.jussila@jamk.fi   ja   

Projektiasiantuntija Laura Härkönen, Keski-Suomen Liikunta,  +35850 339 0459, laura.harkonen@kesli.fi  

C- ja D-ikäisten maakuntajoukkueet on Itä-Suomi Cup:iin on valittu!

Itä-Suomi Cup pelataan Jämsässä 9.5.2015

 

Korpilahden Pyrinnöstä mukana ovat:

 

Tyttöjen C1-joukkue: Neea Saarinen

 

Tyttöjen C2-joukkue: Elli Loberg, Jenna Puolakka, Janette Hasselberg ja Johanna Tirkkonen

 

Poikien C-joukkue: Miro Järvinen

 

Tyttöjen D1-joukkue: Melina Riepponen, Sinitta Mennala ja Venla Veijalainen

 

Tyttöjen D2-joukkue: Oona Hiekkataipale ja Eila Härmälä

 

Poikien D2-joukkue: Niko Korhonen ja Leevi Jermoranta

 

 

Lisätietoja:

Keski-Suomen lentopallon sivuilta: http://kslentopallo.sporttisaitti.com

Päivi Ikkala, p. 040 577 9304, paivi.ikkala@pp1.inet.fi


 

 

Itä-Suomi Cup:sta kolme mitalia Keski-Suomeen!

 

9.5.2015 pelatussa Itä-Suomi Cup:ssa Keski-Suomen saaliina oli kolme mitalia. D-tyttöjen ykkösjoukkue sai hopeaa, C-tyttöjen ykkösjoukkue pronssia D-poikien ykkösjoukkue pronssia.

D-tyttöjen joukkueessa pelasivat Pyrinnöstä Sinitta Mennala, Venla Veijalainen ja Melina Riepponen. C-tyttöjen joukkueessa pelasi Pyrinnön Neea Saarinen.


 

Ikkala Team ja Moksi A voittivat puulaakin 2015!

 

Tänään saatiin päätökseen vuoden 2015 puulaakit. Tunnelmaa, tiukkoja tilanteita sekä mielipiteitä nähtiin ja koettiin niin katsomossa kuin kentälläkin. :)

B-sarjassa loppuottelussa kohtasivat viime vuoden mestari Moksin B-joukkue ja haastajana mukaan tullut Ikkala Team. Voiton vei tiukan pelin jälkeen Ikkala Team erin 2 - 1. Kolmanneksi tuli Woman Volley, neljänneksi Jerusalemin Jyräys, viidenneksi Palokunta ja kuudenneksi Tähtirinne.

A-sarjan loppuottelussa viime vuoden voittaja Moksi A sai vastustajaksi Beetlehemin Pallon. Kokemus jyräsi ja Moksi vei ottelun nuorten hyvästä vastustuksesta huolimatta erin 2 - 1. Kolmanneksi tuli Huru-Ukot.

 

Kiitos kaikille pelaajille ja toimijoille! 

 

Tarkemmat ottelutulokset nähtävissä Puulaaki 2015-sivulla. 

 

Reissu heitetty!

Koko rahan edestä pelattiin, mutta niukasti hävittiin 2-3. 
Kiitos kaikille mukana olleille ja järjestäjille, mukava oli kanssanne reissata.
Hienoa oli katsoa miten etenkin junnut jaksoivat innolla kannustaa liput liehuen Suomea.
Saatiin vielä järkättyä pieni yllätyskin Miralle, kiitokseksi ja muistoksi kaikesta mitä hän on Pyrinnön eteen tehnyt. Hän sai henkilökohtaisesti kapteeni Antti Siltalalta ihan oman nimmarilla varustetun paidan.

Korpilahden Pyrinnön lentopallon salivuorot kaudelle 2015-2016:

 

F-nuoret (v. 2007-2008 syntyneet): Maanantaina 17:00-18:30 ja perjantaina 17:00-18:30. 


E-nuoret (v. 2005-2006 syntyneet): Maanantaina 17:00-18:30 ja torstaina  18:30-20:00


D-nuoret (v. 2003-2004 syntyneet): Tiistaina 18:00-19:30 ja perjantaina 17:30-19:00    

    
C-tytöt (v. 2001-2002 syntyneet): Keskiviikkona 19:00-20:30 ja perjantaina 19:00-20:30


B-tytöt (v. 1999-2000 syntyneet): Maanantaina 20:00-21:30  ja perjantaina 19:00-20:30

 

Naiset: Tiistaina 19:30-21:30 ja torstaina 20:00-21:30

 

Timmitiimi: Maanantaina 20:00-21:30 yhdessä B-tyttöjen kanssa.

 

Tiistai-tiimi: Tiistaina 19:30-21:30

 

Miehet: Keskiviikkona 19:00-20:30

Harjoitukset alkavat viikolla 34!

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat harrastajat!

Muutokset vielä mahdollisia, seuraa ilmoitteluamme!

Lisätietoja: Päivi Ikkala, p. 040 577 9304


 


Korpilahden Pyrinnön nuorten joukkue osallistuu lentopalloturnaukseen Jyväskylän ystävyyskaupunki Debrecenissä 16.–22.8.

 

Korpilahden Pyrinnön nuorten joukkue osallistuu Eötvös-Cup lentopalloturnaukseen Jyväskylän ystävyyskaupunki Debrecenissä 16.–22.8.2015.

Kansainväliseen Etvös Cup turnaus järjestetään 19. kertaa Jyväskylän ystävyyskaupungissa Debrecenissä Unkarissa. Turnaukseen osallistuu nuoria lentopalloilijoita yli 10 eri maasta. Jyväskylä on osallistunut turnaukseen vuodesta 2001. Vuosien mittaan turnaukseen on osallistunut Jyväskylästä niin koulun joukkueita kuin myös urheiluseuroja. Korpilahden Pyrintö on mukana tänä vuonna neljättä kertaa.

Tänä vuonna Eötvös-Cup - turnauksen osallistuu Korpilahden Pyrinnön C- ja B ikäisistä nuorista koottu joukkue ja seuraavat pelaajat: Puolakka Jenna, Saarinen Neea, Roivainen Helmi, Piiroinen Tiia, Tirkkonen Johanna, Manninen Rosanna, Hakanen Noora, Hasselberg Janette, Loberg Elli ja Koljonen Liinu.

Huoltajat ja valmentajat: Kari Nättinen, Jukka Pesonen, Päivi Ikkala, Marja-Leena Oinonen ja Susanna Hasselberg

Debrecen ja Jyväskylä ovat olleet ystävyyskaupunkeja vuodesta 1970 ja nuorten lentopalloyhteistyötä on tehty jo lähes 15 vuotta. Nykyinen lentopalloyhteistyö pohjautuu Kilpisen koulun ja Korpilahden yhtenäiskoulun ystävyyskouluyhteyksiin Debrecenin Eötvös koulun kanssa.

JUTTU KOPIOITU JYVÄSKYLÄN KAUPUNGIN SIVUILTA:

http://jkl.fi/ajankohtaista/1/0/76820#.Vc-dPe8AkNs.facebook

 

 

 

D-tyttöjen kevätkauden ensimmäiset turnaukset 17.1.15

 

Kevätkaudelle tytöt on jaettu kolmeen joukkueeseen, joista pidempään pelanneet Hillerit pelaavat maakuntasarjaa poikien sarjassa. Kärpät ja Lumikot jatkavat tyttöjen sarjaa.

 

Kärpät ja Lumikot avasivat kevätkauden Mankolan koululla Jyväskylässä:

Kärpät-Lumikot 0-2, erät 23-25, 22-25
Petpet-Kärpät 2-0, erät 25-11, 25-22
Kärpät-Jyletiikerit 0-2, erät 20-25, 17-25.

Lumikot-Jyletiikerit 1-2, erät 19-25, 25-17, 8-15
Petpet- Lumikot 2-0, erät 25-7, 25-14

Kärpissä pelasivat Iida Vanhala, Julia Puolakka, Oona Turma, Tekla Hujala ja Emmi-Noora Ek, valmentajana Mona Veijalainen.

Lumikoissa pelasivat Annika Harju, Saana Hiekkataipale, Mirva Silfvius ja Saana Puurunen, valmentajana Tanja Teppo.


Hillereiden ensimmäinen turnaus poikien kanssa sujui ilman suurempia ongelmia. Uuden pelityylin opettelu nostatti tunteita mutta peleistä selvittiin tappiotta.

Hillerit - Pyrintö 2-0, erät 25-6 ja 25-14
Hillerit - PetPet 2-0, etät 25-9 ja 25-8
Hillerit - PetPet seka 2-0, erät 25-16 ja 25-8

Hillereinä Venla Veijalainen, Eila Härmälä, Oona Hiekkataipale ja Sinitta Mennala, valmentajana Jari Hiekkataipale

 

Seuraavat turnaukset D-ikäisillä kolmen viikon kuluttua lauantaina 7.2. jonka jälkeen 8.2. sunnuntaina maakuntaleiri Jämsässä (ilmoittautuneet).


 

Leidit Salissa naisten puulaakiturnaus lauantaina 17.10.2015

 

Ohessa otteluohjelma, ilmoittautuminen alkaa klo 9:30.

Tervetuloa kannustamaan!

 


       LEIDIT SALISSA

 

Naisten puulaakiturnaus Korpilahdella,

Korpilahtihallissa lauantaina 17.10.2015

alkaen klo 9.30 ilmoittautumisella.

 

Turnauksen hinta 60 €/joukkue.

 

Joukkueessa saa olla max. 2, korkeintaan 3.sarjan

pelaajaa (kaudella 2014-2015)

Tällä säännöllä yritetään turvata puulaaki meininki ja tasavertaisemmat pelit kaikille osallistujille.

         Pelit pelataan lentopalloliiton säännöillä!

 

Joukkueiden tulee varautua tuomarointiin.

 

         Tervetuloa huumorimielellä pelaamaan ja

         torjumaan syysmasennusta!

 

Pelipaikalla myös puffetti! Salaatintilaus ennakkoon,

kana- tai fetasalatti 8 €. Ilmoittautumisen yhteydessä

 

            Ilmoittautumiset 9.10. mennessä

            sähköpostilla tai puhelimitse

               miranieminen71@gmail.com tai 050 302 5857 (tekstiviestilläkin käy)

 

Turnauksen järjestää: KORPILAHDEN PYRINTÖ / TIMMI TIIMI

 


Pääsiäisturnaus pelattu!

Pyrinnön järestämä perinteinen pääsiäisen lentopallon sekapeliturnaus pelattiin tänään Korpilahdella. Turanukseen osallistui ennätysmäärä pelaajia, eli kaikkiaan 62. Tulijoita olisi ollut enemmänkin, mutta jouduimme valitettavasti rajoittamaan osallistujamäärää, jottei turnaus olisi venynyt ajallisesti ylipitkäksi. Pelaajista muodostettiin kahdeksan joukkuetta. Hauskaa tuntui osallistujilla olevan ja pelit olivat tasaisen tiukkoja.

Voiton vei Orvokkien joukkue (Asko Ylönen, Milla Malmlund, Anneli Tuura, Jere Järvinen, Henri Lepistö, Markus Hattunen ja Markku Aarnio).

Toiseksi sijoittui joukkueellaan Västäräkit (Veeti Nieminen, Johanna Nuija, Hanna Salmijärvi, Esko Haatainen, Mikael Heinonen, Olavi Hakanen, Samuli Oranen ja Saara Seppälä).

Kolmannen sijan nappasi Taivaanvuohet (Eetu Saarinen, Elina Tawast, Marjut Seppälä, Eija Lyytikkä, Ari Korhonen, Jussi Kovanen, Tero Einonen ja Noora Hakanen).

Muut joukkueet paremmuusjärjestyksessä olivat Leskenlehdet, Pajunkissat, Valkovuokot, Haarapääskyt ja Peipot.

Kiitos kaikille mukana olleille! Oli mukavaa nähdä uusia kasvoja joukossa.

Seuratkaa ilmoitteluamme, keväällä on luvassa vielä puulaakiturnaus, joka pelataan tänä vuonna yhden päivän turnauksena sekä miesten Äijä-turnaus.

Pyrinnölle uudet edustusasut!


Olemme tilaamassa uudet edustusasut seuraamme.Tilaukseen tulevat Nike:n verryttelyasu, pelipaita sekä Icepeak:n softshell-takki.

Kuvassa vaihtoehdot malliemme päällä. Näistä puuttuvat vielä sponsoroiden mainokset.
Seuran pelaajille pelaajamaksun hintaan kuuluu pelipaita ja verryttelyasu. 
Myös jokaisella halukkaalla on mahdollisuus ostaa seuran verryttelyasu hintaan 70 € aikuisten koot, 65 € lasten koot tai softshell-takki (softshell-takeissa vain aikuisten koot) 70 €.
Pelaajat sovittavat edustusasuja harjoituksiensa lomassa valmentajien ilmoituksen mukaisesti.
Maanantaina 31.8. klo 17-18:30 on kaikilla halukkailla mahdollisuus sovittaa asuja Korpilahden yhtenäiskoulun liikuntasalin aulassa.

Puulaakin voiton vei Terveet NUoret

Kevään lentopallon puulaaki pelattiin tänä vuonna yhden päivän turnauksena. Mukaan saatiin 9 joukkuetta. Voiton vei Terveet NUoreT -joukkue. Joukkueessa pelasivat Perttu Nuija, Johanna Nuija, Elias Nuija, Jeni Pynnönen, Marko Henttinen, Veera Henttinen, Santeri Henttinen, Petri Henttinen ja Tuukka Henttinen.

Tulokset:
1. Terveet NUoreT
2. Asvalttisoturit
3. Perunaverkkarit
4. Korpi-Horkka
5. Leijonat
6. Aku ja kätyrit
7. Pilalle hemmotellut
8. LyyTikkalan Leijat
9. Dteam

Kiitos kaikille mukana olleille hauskasta päivästä. Muistakaa 21.5.2016 pelattava Äijä-turnaus.


 

Pyrinnön kausi päätökseen!

 

Kiitos kaudesta 2015-2016 kaikille pelaajille, harrastajille, valmentajille, toimijoille ja sponsoreille!

PALKITUT KAUDELLA 2015-2016:

E-Tytöt: Paras pelaaja Elli-Saara Etelä, kehittyjä Nea Nieminen ja tsemppari Ilona Veijalainen.
E-pojat: Paras pelaja Joona Laakso, kehittyjä Aarni Paloneva ja tsemppari Vihtori Pitkänen.
D-tytöt: Paras pelaaja Julia Puolakka, kehittyjä Mirva Silfvius ja tsemmari Essi Ahonen.
D-pojat: Paras pelaaja Niko Korhonen, kehittyjä Nestori Pitkänen ja tsemppari Eemeli Hasselberg.
C-tytöt: Paras pelaaja Jutta Lindberg, kehittyjä Johanna Tirkkonen ja tsemppari Sinitta Mennala.
B-tytöt: Paras pelaaja Rosanna Manninen ja tsemppari Noora Hakanen.
Naiset: Kristiina Lahtinen 
Miehet: Veeti Nieminen 
Tsempparijoukkue: Tiistaitiimi 
Kauden joukkue: C-tytöt 
Kiertopalkinto: Eetu Ahonen

SIJOITUKSET KAUDELLA 2015-2016:

E-tytöt: Keski-Suomen maakuntasarja, Jujut, 2. sija ja Leijat 6. sija, joukkueita 8.

E-pojat: Keski-Suomen maakuntasarja, I-joukkue 2. sija ja II-joukkue 6. sija, joukkueita 6.

D-tytöt: Keski-Suomen maakuntasarja, KorPy/siniset 3. sija ja KorPy/vihreät 7. sija, joukkueita 9.

D-pojat: Keski-Suomen maakuntasarja, KorPy/valkoiset 3. sija, joukkueita 5.

C-tytöt: Valtakunnallista SM-sarjaa, I-joukkue 12. sija ja II-joukkue, 103. sija, joukkueita 122.

Naiset: Keski-Suomen III-sarja, 5. sija, joukkueita 9. 
Keski-Suomen IV-sarja Tiistaitiimi 3. sija KorPy 5. sija, joukkueita 6.

Miehet: Keski-Suomen IV- sarja, 7. sija, joukkueita 9.

Pyrinnön naisille tiukka tappio!

Tänään kohtasivat naisten 3-sarjan pelissä Korpilahden Pyrintö ja Liikunnan Riemu. Pitkästä aikaa katsomo täyttyi kannustajista ja ämpärin pohjat olivat kovilla rummuttamisesta. Peli oli huikean jännittävä ja voiton vei lopulta Riemu 1-2. Kiitos kaikille kannustajille hyvästä tunnelmasta ja tervetuloa uudestaan. Seurailkaa ilmoitteluamme!

Jöröt: Eetu Saarinen, Timo Damskägg, Ari Korhonen, Hannu Ahvenjärvi, Jonna Käppi ja Sirkku Mennala.
Ujot: Arto Karusalmi, Jussi Kovanen, Jari Hujala, Tekla Hujala, Neea Saarinen ja Asko Ylönen.
Vesa Saarinen, Johanna Nuija, Anna Virtanen, Meea Heinonen, Henri Lepistö ja Miro Järvinen.

Loppiaisen sekapeliturnaus 6.1.2018

 

Lauantaina 6.1.2018 pelattiin Pyrinnön perinteinen sekapeliturnaus. Mukana oli tänäkin vuonna 50 reipasta pelaajaa. 
Tänä vuonna joukkueet nimettii Lumikin ja seitsemän kääpiön mukaan :)
Voiton vei Jöröt, toiseksi tulivat Ujot ja kolmanneksi Nuhanenät. Mukana olivat myös Lystikkäät, Viisaat, Uneliaat, Vilkkaat ja tietysti Lumikki.
Kiitos kaikille osallistujille, pääsiäisenä jatketaan!

Korpilahden Pyrintö Keski-Suomen Urheilugaalassa!

 

Korpilahden Pyrintö vastaanotti Sinettiseura-tunnustuksen viime perjantaina Keski-Suomen Urheilugaalassa. Sinettiseura-tunnustus kertoo aktiivisesta ja kehityshaluisesta seurasta. Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Tämä on hieno alku juhlavuodelle täyttäessämme 90 vuotta!
Kuva: Terotemedia/Tero Takalo-Eskola


 

Sinettiseuratunnus on merkki laadukkaasta toiminnasta  

Korpilahden Pyrinnölle myönnettiin Sinettiseuratunnus 7.12.2016

 

"Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle ‐ lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle.   Lasten ja nuorten urheilussa tärkeää on innostus, monipuolisuus, kehittyminen, urheilulliset elämäntavat sekä kaveruus ja osallistumismahdollisuudet.  Sinettiseuratoimintaa ohjaavat kriteerit, jotka seuran tulee täyttää, ollakseen Sinettiseura.  Laatukriteerit perustuvat asiantuntijoiden selvityksiin lasten ja nuorten urheilun suomalaisista malleista huomioituna seuran toimintaympäristö sekä harrasteurheilun mahdollisuudet.  Selvitysten asiantuntijoina on ollut suuri joukko henkilöitä mm. lajiliitoista, Valosta, olympiakomiteasta ja KIHUsta. Sinetin saadakseen seura on auditoitu. Auditointi tapahtuu uuden seuran osalta kahden vuoden kuluttua ja sen jälkeen kolmen vuoden välein. Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa. Laadukkaan toiminnan mahdollistavat aikuiset ‐ vanhemmat, ohjaajat, valmentajat, seurajohtajat ja muut toimijat ‐ jotka ovat tietoisia kasvatusvastuustaan ja esimerkkiroolistaan. Sinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja ‐ lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia‐asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta."

Sinetti on lupaus laadusta.

Eija Alaja

 seuratoiminnan asiantuntija Valo