Tapahtuman taustaa

Eräänä kesäisenä päivänä saimme idean että hei, eiköhän järjestetä Keski-Suomeen triathlontapahtuma ja siitä se sitten alkoi! Kesällä 2019 kisattiin ensimmäisen kerran ja palautteen perusteella kisa oli onnistunut. Vuonna 2020 kisataan perjantai-iltana.

Ajankohdaksi valittiin Päijänteen Palvipäivät, joka on perinteikäs markkinaviikonloppu Korpilahdella ja yleisöä ainakin olisi tuolloin runsaasti paikalla. Puitteet triathlontapahtumalle löytyvät upean Päijänteen rannalta, pyöräily- sekä juoksureittiä vauhdittavat jylhät keskisuomalaiset maastot ylä - ja alamäkineen.

Olemme kolme Korpilahtelaissyntyistä naista. Kaksi meistä harrastaa triathlonia aktiivisesti ja kolmas on muuten vain hirvittävän aktiivinen monella saralla. Intoa ja pientä hulluutta löytyy tapahtuman järjestämiseen, kaikkea ei pidä ottaa niin kovin vakavasti ;)

Triathlon lajina kuulostaa usein siltä, että siitä selviytyäkseen täytyy treenata kauan ja kovaa, mutta ajatuksen voi kääntää toisinkin: voi harrastaa uintia, pyöräilyä ja juoksua ja joskus kaikkia kolmea peräkkäin. Kunhan pysyy pinnalla uidessa ilman apuvälineitä, pyörässäsi on toimivat jarrut ja päässäsi kypärä, muuta et oikeastaan tarvitsekaan. Rohkeasti siis kokeilemaan!

Tästä tulee mahtava tapahtuma joten pysykää kuulolla ja tulkaa kokeilemaan omia rajoja hauskan, koukuttavan ja monipuolisen lajin parissa! Ilmoittautuminen on nyt avattu.

Terkuin Lotta, Päivi ja Niina :)

 

Jos herää kysyttävää,ota rohkeasti yhteyttä!

Lotta: lotta.katajapuu(at)gmail.com, puh. 040 138 1585

Päivi: paivi.ikkala(at)pp1.inet.fi, puh. 040 577 9304

Niina: niina.katajapuu(at)gmail.com, puh. 044 274 7978