Tärkeää tietoa Poweriin lähtijöille!

POWER CUP SALOSSA 29.7. – 1.8.2021

Power Cup -tapahtuma avataan C, D ja E-ikäluokille ja sarjoihin otetaan yhteensä 400 joukkuetta.

Power Cup - ilmoittautumisen ajankohta lähestyy. Ilmoittaudu Pyrinnön kotisivuilla olevan lomakkeen kautta maanantaihin 15.3.2021 mennessä!

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Joka vuosi yli 850 joukkuetta ja yli 7500 vierasta osallistuu tähän nelipäiväiseen urheilujuhlaan, joka järjestetään vuorovuosin ympäri Suomea aina uudessa paikassa.
Turnauksen koko ei kuitenkaan ole se, mikä tekee tapahtumasta ainutlaatuisen. Juuri alkanut kesäloma, pitkät valoisat päivät, jotka ovat täynnä pelejä, hauskanpitoa, oheistapahtumia, huippuartisteja, vanhoja ja uusia ystäviä…. kaikkea mitä voi lomalta ja urheilutapahtumalta toivoa.
Ainutlaatuiseksi tapahtuman tekee myös se, että paikalla on kaikenikäisiä tyttöjä ja poikia alle kouluikäisistä 22-vuotiaisiin omissa sarjoissaan. Ja kaikki ottelut ovat lepovuorossa olevien pelaajien itsensä tuomaroimia. Parasta Powerissa onkin monen vieraan mielestä juuri kaikkien osallistujien välinen hyvä ja kunnioittava tunnelma.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 15.3.2021 asti!

Ilmoittautumislomake on normaalisti käytössä. Power Cupin toteutumisesta vuonna 2021 odotetaan tietoa helmikuun loppuun mennessä. Älkää maksako pelipasseja ennenkuin turnauksen toteutuminen on ennakkoon vahvistettu!

Turnaukseen osallistuminen maksaa 200 €/pelaaja. Summa koostuu peruspassista (160 €), lisäyöstä (20 €) sekä bussimaksusta (20 €). Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yhdelle ostetaan peruspassi ja muut pääsevät perhepassin hinnalla (-10 €). Tällöin ensimmäisestä osallistujasta maksetaan 200 € ja seuraavista 190 €.

Huom! Mikäli lähtijöitä on vain vähän, joudumme mahdollisesti pyytämään keväällä lisämaksun kuljetuksesta.

Lähtö Saloon tapahtuu keskiviikkona 9.6. linja-autolla Korpilahdelta. Tarkempi lähtöajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Linja-auto on seuran käytössä koko turnauksen ajan.

Jos lapsenne osallistuu Power Cupiin, täyttäkää Pyrinnön sivuilla oleva ilmoittautumislomake 15.3.2021 mennessä. Maksakaa lisäksi osallistumismaksu 200€/190€ Korpilahden Pyrinnön tilille (FI94 5166 0220 0196 72) 19.2.2021 mennessä. Maksaessa laittakaa viestikenttään lapsen nimi/Power Cup.

Ilmoittautuminen on sitova. Passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.powercup.fi/
Jos teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä hallituksen Power Cup –vastaavaan Hanna Härmälään: 050 309 1131 tai hannaeharmala@gmail.com.

Power Cup -paitojen kokotaulukko on täällä:
Paitojen kokotaulukko

Ilmoittautuminen:

Tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.