Tärkeää tietoa Poweriin lähtijöille!

Power Cup Kauhavalla 8.-12.6.2022

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus. Tapahtuma järjestetään vuosittain kesäkuun ensimmäisellä viikolla koulujen päättymisen jälkeen. Pelejä pelataan 25 eri sarjassa ja mukana on kaikenikäisiä tyttöjä ja poikia alle kouluikäisistä 22-vuotiaisiin. Lentopallon lisäksi Power Cupissa on paljon oheisohjelmaa ja erilaisia oheistapahtumia. Tämän vuoden Power Cupin erikoisuutena on yhteistyö PowerParkin kanssa. Osallistujille on varattu mahdollisuus vierailla PowerParkissa ja pelaajien kisapassi sisältää huvipuistorannekkeen!

Turnaukseen osallistuminen maksaa 205€/pelaaja. Summa koostuu peruspassista (185€) sekä lisäyöstä (20€). Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi henkilö, yhdelle ostetaan peruspassi ja muut pääsevät perhepassin hinnalla (-10€). Tällöin ensimmäisestä osallistujasta maksetaan 205€ ja seuraavista 195€.

Power Cup -turnaukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella 19.2.2022 mennessä.

Myös osallistumismaksu 205€/195€ on maksettava Korpilahden Pyrinnön tilille (FI94 5166 0220 0196 72) 19.2.2022 mennessä. Maksaessa laittakaa viestikenttään lapsen nimi/Power Cup.

Ilmoittautuminen on sitova. Passimaksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Pyrintö järjestää yhteiskuljetuksen Kauhavalle ja bussi on mukana koko turnauksen ajan. Kuljetusjärjestelyistä ja kyytimaksuista lähetetään tarkempaa tietoa myöhemmin keväällä.

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.powercup.fi/

Jos teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä hallituksen Power Cup -vastaavaan Hanna Härmälään: 050 309 1131 tai hannaeharmala@gmail.com.

Power Cup -paitojen kokotaulukko on täällä:
Paitojen kokotaulukko

Pelit pelataan ulkona, satoi tai paistoi. Mukaan tarvitset siis roimasti hyvää urheilumieltä. Helteiden sattuessa on todella tärkeä muistaa juoda ja syödä ruokailujen yhteydessä riittävästi ettei huonovointisuus yllätä ainakaan näiden perusasioiden vuoksi. Säähän emme voi vaikuttaa, joten varaa riittävästi vaatetta ja varustetta niin helteeseen kuin koleaan säähän. Oikea varustus niin pelaajille kuin pelejä seuraaville on kaiken viihtymisen a ja o. Tavarat tulee kuitenkin itse pystyä kantamaan. Mukaan ei kannata ottaa mitään arvotavaraa, mikä kadotessaan aiheuttaa harmia. Pelien ajaksi kännykät ja rahat on hyvä antaa valmentajan reppuun.

Ensiapuvälineet ovat valmentajilla mukana, niistä ei pelaajien tarvitse huolehtia, ainoastaan henkilökohtaiset lääkkeet tulee jokaisen itse ottaa mukaan ja huolehtia niistä. Valmentajille on tärkeä tiedottaa, jos lapsellasi on sairaus, johon tarvitsee ottaa lääkkeitä.

Tärkeimmät varusteet:

• Kisapassi, jonka saat majoituskoululla
    • tämä kulkee kaulassasi koko turnauksen ajan, joten nimikoi tämä ensimmäisenä, jotta löydät omasi esim. pelien jälkeen
  • Majoitusta varten
    • oma patja (leveys enintään 80 cm)
    • makuupussi tai peitto ja lakana
    • yöasu
    • peseytymisvälineet (pyyhe, hammasharja, suihkusaippua, shampoo)
    • matkapuhelimen laturi
  • Urheiluvarusteet
    • verryttelypuku tai vastaava asu
    • urheilukengät, mielellään kahdet (kastumisen varalle)
    • urheiluhousut ja paita
    • sadevarusteet tai tuulipuku
    • juomapullo
  • Muut varusteet:
    • vaihtosukkia ja -alusvaatteita, lämmintä vaatetta
    • oma pilli tuomarointiin, myös sähköpilli käy
    • reppu tai kassi nimellä ja osoitteella varustettuna

Mikä tärkeintä, muista mukaan iloinen mieli!

Kaikissa kysymyksissä voitte ottaa yhteyttää oman lapsenne valmentajaan, he vastaavat mielellään. On tärkeä kysyä, jos on jotain mieltä askarruttavaa. Teemme kaikkemme, että tapahtumasta jää mukava muisto, jota on talvella sitten mukava muistella.

Ilmoittautuminen:

Tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.